If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ейй днес в Пазарджик много Алфи много нещо.Пред хотел Тракия три:156,164 и един GTV.А пък на кръговото жълтата/форумна/мисля че е на vegatta,156-ца много ръмжеше
Ама бях с жената и детето е така и не снимах нито една
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Вчера 17.03.2009 около 20:30ч се засякохме с колегата VFTI на бул.България после направихме десен покрай Центъра по хигиена, и понеже бързах само му бипнах и изчезнах в най-дясна лента(беше празна)
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Бързо да си казва кой колега днеска беше представителя в time attack на нашата марка на писта Плевен??? Черна 145ца, 1.4 ТС със някакъв надпис на шоферската врата и много яки 17", личеше си че момчето доста добре умее да борави с колата на пистата, но имаше мал шанс просто!!!
Бързо да си казва кой колега днеска беше представителя в time attack на нашата марка на писта Плевен??? Черна 145ца, 1.4 ТС със някакъв надпис на шоферската врата и много яки 17", личеше си че момчето доста добре умее да борави с колата на пистата, но имаше мал шанс просто!!!
Днес следобяд на кръстовището на Мария Луиза и Източен се засякохме с една много красива сива 156 с джанти GTA и прагове с номер PB2623.Мисля,че е клубна,защото съм я виждал на снимки.Поздрави за красавицата на колегата,а аз бях със синята 145.
Днес около 8.40 на Вапцаров - сива 147 с номер СА6036ХХ (не съм сигурен) с винилови червени лепенки с емблемата на Alfa Romeo и надпис Cuore Sportivo отстрани. Караше я хубава колежка и за тази кола съм сигурен, че е форумна, защото темата за лепенките е тук някъде, ама не се сещам каква беше точно и коя колежка я беше пуснала.
П.П.
Същата мина и вчера пак отново по Вапцаров посока Черни връх, но по-късно през деня.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment